ONTWERP

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en beeld.

De praktijk van de grafische vormgeving strekt zich tegenwoordig uit van het traditionele drukwerk tot de moderne computer, de interactieve media en het multimedia vormgeving van. Grafische vormgeving heeft zo zijn toepassing in bijvoorbeeld:

  • Administratie
  • Advertenties
  • Entertainment
  • Journalistiek
  • Webdesign

Het primaire gereedschap van de grafische vormgeving blijft de creatieve geest. Kritisch, objectiverend en analytisch denken zijn vereist in de vele vormen van het ontwerp en de grafische representatie.

APP Digitaal

huisstijl

Na het ontwerpen van je logo, gaan we dit in een huisstijl opnemen. Een huisstijl is de manier hoe we de vormgeving en je logo herkenbaar onderbrengen in alle uitingen die wenselijk zijn en we kunnen bedenken.

APP Kleuren
Moodbord Website

PRODUCTIE

Volgt spoedig…

RESULTAAT / KOSTEN

Volgt spoedig…

INFORMATIE

Volgt spoedig…

DTP OPMAAK

Desktop Publishing afgekort DTP staat voor het opmaken en bewerken van documenten voorafgaand aan publicatieEen DTP-er heeft te maken met de meest uiteenlopende vormen van drukwerk, digitale uitingen en presentaties.

APP Kleuren
Beeldscherm DTP

PRODUCTIE

Volgt spoedig…

RESULTAAT / KOSTEN

Volgt spoedig…

INFORMATIE

Volgt spoedig…

adverteren

Online of hardcopy adverteren, busreclame of wegborden? Wij hebben al sinds 1991 ervaring met nagenoeg alle media en kunnen voor jou het juiste medium zoeken om jouw boodschap zo sterk mogelijk in de markt te zetten.

APP Flyer
Adverteren

PROMOTIE KEUZE

krant, social media, wegbord, busreclame, billboard of……

RESULTAAT / KOSTEN

het bereik, de oplage, welke doelgroep en de kosten

INFORMATIE

adverteren, HAH, dagblad, social media

WEBSITES

Een website voor je organisatie, wat voor site wil je? Wij denken graag vooraf goed met je mee wat voor site je nodig hebt. Daar kan nog wel wat verschil en (ook niet geheel onbelangrijk) behoorlijk wat prijsverschil zitten!

APP Flyer
Beeldscherm DTP

HOE WERKT DAT?

het doel, de structuur, het ontwerp en de constructie

RESULTAAT / KOSTEN

beheersbaar alle stappen na voltooiing factureren

INFORMATIE

voorbereiding op je website? hier vind je alle informatie