HISTORIE

Op 26 januari 1991 wordt Uitgeverij R. de Lange ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Met als doelstelling het uitgeven van een Huis-Aan-Huis krant in de regio Landsmeer, Oostzaan en de Banne Buiksloot.

De Lange had in 1990 zijn baan opgezegd en is bij de uitgever van het Aktief krantje gaan werken om binnen een aantal maanden die uitgave over te nemen, dat bleek een misrekening. Er stonden helaas al teveel schulden open om tot een overname te komen.

Met de hulp van Uitgeverij van Groenigen uit Nieuw-Vennep werd de mogelijkheid geboden om zelf een nieuwe krant op te zetten. Daar werd niet lang over nagedacht en dankbaar gebruik van gemaakt. En zo rolde op 11 februari 1991 de eerste Kompas Regiokrant van de pers.

 

KompasTeam

VISIE

Met een heldere visie op de toekomst streven wij ernaar sterke relaties op te bouwen met onze gewaardeerde klanten en een florerende zakelijke omgeving te bevorderen. In de kern zijn wij toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke producten en diensten die de verwachtingen overtreffen. Onze creatieve aanpak drijft innovatieve oplossingen aan, waardoor we de voortdurend veranderende behoeften van ons cliënteel kunnen voorzien en hierop anticiperen. Laten we samen op weg gaan naar succes, waar samenwerking en integriteit de weg banen naar een welvarende toekomst.

COMMUNICATIE

Ontdek de kracht van Angel’s manier van werken. Ons naadloze communicatieproces verbetert de gebruikerservaring en verhoogt de conversieratio voor uw bedrijf. Met onze expertise identificeren we potentiële gebruiksvriendelijkheidsproblemen, optimaliseren we de laadsnelheid van pagina’s en zorgen we voor soepele navigatie op alle apparaten. Door uw website af te stemmen, creëren we een gebruiksvriendelijke omgeving die vertrouwen opbouwt en klantbetrokkenheid verhoogt. Mis geen potentiële verkoop en conversies – laat Angel vandaag uw online aanwezigheid revolutioneren.

KompasTeam
Adobe Creative Cloud

SPECIALISATIES

In de loop van de jaren zijn er wel wat zaken bijgekomen, vooral de laatste decennia is er behoorlijk wat Adobe skills toegevoegd aan de werkzaamheden. Basis is de vormgeving en fotografie, maar de toepasbaarheid van de Creative Cloud van Adobe brengt een hoop aan uitbreidingen met zich mee. Website constructie, Video editing,  Animaties, Photoshop beeldmanipulatie en meer…

Maar ook het ontwerp van een standaardcalculatie in Excel om snel en foutloos een offerte te maken. Vraag er maar eens naar, kan je een hoop tijd gaan schelen die je veel beter kan besteden.

SERVICES

Bij ons bedrijf streven we naar uitstekende kwaliteit en bieden we onberispelijke service aan onze gewaardeerde klanten. We geloven dat uitdagingen kansen in vermomming zijn en we zijn er om ze te overwinnen met toewijding en vastberadenheid. Met ons deskundig advies, onvoorwaardelijke ondersteuning en probleemoplossend vermogen zorgen we ervoor dat elke interactie met ons een blijvende indruk achterlaat. Ervaar vandaag nog het verschil en laat ons uw verwachtingen overtreffen.

Service